Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare surprinzătoare făcută de Putin: a convocat de urgență o ședință a Consiliului de Securitate

Twitter/ Maria Pevchikh
vladimir putin ingrijorat

Președintele rus Vladimir Putin va avea vineri o întrevedere cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate, a declarat secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov.

"În cursul zilei, vă vom informa despre subiectul unei întâlniri operaționale cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate, pe care președintele intenționează să o organizeze undeva la începutul după-amiezii", a declarat Peskov reporterilor vineri, relatează Interfax.

Peskov a fost, de asemenea, întrebat dacă Putin, în timpul unei conversații cu președintele kazah Kassym-Jomart Tokayev, a transmis cuvinte de susținere primului președinte al Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, care a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. "Desigur, președintele îi dorește lui Nursultan Abishevich o recuperare rapidă în legătură cu operațiunea, pe care, după cum am aflat, a suferit-o", a răspuns secretarul de presă al șefului statului rus. Anterior, vineri, secretarul de presă al fostului președinte al Kazahstanului, Aidos Ukibay, a declarat că Nazarbayev a suferit o intervenție chirurgicală pe cord și se află acum sub supravegherea medicilor. Potrivit acestuia, operația a avut succes.

Tot vineri, serviciul de presă al Kremlinului a relatat într-o convorbire telefonică între președinții Rusiei și Kazahstanului, Vladimir Putin și Kassym-Jomart Tokayev. Aceștia au discutat aspecte de cooperare între cele două țări, inclusiv cooperarea în domeniul energiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.