Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare surpriză în televiziune! Despărțire pentru Teo și Kanal D: A semnat cu PRO TV

protv

O nouă mutare surpriză în televiziune la începutul lunii iunie! Este vorba despre o despărțire pentru Teo și Kanal D: producătoarea ei a semnat cu PRO TV.

Andreea Godeanu, producătorul emisiunii Teo Show de la Kanal D va pleca de la postul TV deținut de turcii de la Dogan. Vineri a fost ultima emisiune produsă împreună cu Teo Trandafir, cu care Godeanu a lucrat încă de la începutul anilor 2000. Pentru emisiunea lui Teo, a fost producător opt ani: șase la Pro TV și doi la Kanal D.

“Mă voi ocupa de o emisiune concurs”, a declarat Andreea Godeanu pentru Paginademedia.ro. “Deocamdată nu pot da mai multe detalii, voi ști mai multe săptămâna viitoare”, a continuat ea.

Pleacă și Teo? “Teo rămâne. Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine și a înțeles. E vorba de o altă etapă în viața mea”, a spus Andreea Godeanu. “Pot să spun sigur că Teo s-a bucurat foarte tare pentru mine”.

Noul producător al emisiunii Teo Show va fi, de săptămâna viitoare Alina Nicolae. Alina Nicolae a mai lucrat la Kanal D. În trecut, a produs, printre altele, emisiunea Răzvan și Dani și matinalul prezentat de Hora Brenciu.

Andreea Godeanu a fost producătorul lui Teo Trandafir în ultimii doi ani, la Kanal D, dar și în perioada 2000-2006, când emisiunea lui Teo era difuzată de Pro TV. Tot la Kanal D a lucrat la emisiunea Draga mea prietenă, timp de doi ani. A lucrat cu Teo și la Romantica, dar și la Prima TV.

La începutul anilor 2000, a fost producătorul matinalului realizat la Antena 1 de Teo Trandafir și Mircea Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.