Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare SURPRIZĂ La ce concurs s-a înscrie liberalul propus de PNL pentru Ministerul Sănătății

Digi 24
Victor Costache

Ministrul propus la Sănătate, în Guvernul Orban, Victor Costache, s-a înscris să lucreze la Spitalul de Urgență din Sibiu, au spus reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, în subordinea căruia se află spitalul din oraș. Unitatea medicală a scos la concurs un post de chirurg cardiovascular, conform Mediafax.

Citește și: Dana Budeanu, REACȚIE FABULOASĂ după ce PRO TV a rupt contractul cu ea din cauza scandalului pe spitalul privat

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a dat drumul la o linie de gardă pentru chirurgie cardio-vasculară și pentru asta este nevoie de un chirurg specializat în acest domeniu. Pentru postul scos de spitalul public, s-au înscris dr. Gabriela Cozmaciuc și dr. Victor Costache, ambii specializați în străinătate. Primul dintre medici lucrează deja la unitatea medicală, cu contract de colaborare, iar al doilea, ministru propus la Sănătate, a condus ca director medical un spital privat din Sibiu și a efectuat, aici, mai multe intervenții chirurgicale în premieră.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, a spus că și-ar dori ca ambii medici să poată opera la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

„Mi-aş dori ca în Spitalul Judeţean să fie medici de talia doctorului Costache (Victor Costache – n.r.). Mi-aș dori să fie şi domnul doctor Costache, şi doamna doctor Cozmanciuc (Gabriela Cozmanciuc – n.r.). Dacă domnul doctor Victor Costache va câştiga acel concurs şi va vrea în continuare să vină (după ce va fi ministru - n.r.), este binevenit ", a declarat Daniela Cîmpean.

Spitalul Clinic Județean de Urgență se află în subordinea Consiliului Județean Sibiu.

În prezent, Victor Costache conduce spitalul privat din Sibiu și este ministru propus la Sănătate, în Guvernul Orban. El a primit aviz favorabil în comisiile din Parlament.

Potrivit calendarului aprobat de conducerea celor două camere ale Legislativului, votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului luni, de la ora 14.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.