Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se-ntoarce roata. Mai muți primari social-democrați trec la PNL. Anunțul făcut de Alina Gorghiu

Facebook
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu anunță că în PNL Argeș au venit unii primari de la PSD: „Ne mărim echipa la PNL Argeș, cu oameni de calitate, profesioniști, care au dovedit că pot face performanță pentru comunitățile lor”.

„Ne mărim echipa la PNL Argeș, cu oameni de calitate, profesioniști, care au dovedit că pot face performanță pentru comunitățile lor”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea precizează că în echipa candidaților liberali pentru județ s-au alăturat Georgel-Cristinel Deaconu, actualul primar al comunei Cuca, Țucă Gheorghe, primarul comunei Cocu, Iosif Daniel, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Aninoasa, Alecu Evlampie, viceprimarul comunei Brăduleț, precum și Andrei Petrian Cătălin, candidat PNL la primăria Hârtiești.

Mai mulți primari PSD au ales PNL pentru un nou mandat

„Le mulțumesc pentru decizie și pentru faptul că au încredere în proiectul PNL pentru Argeș. Tot azi, am ales candidatul PNL pentru primăria Mărăcineni: Cristian Rușanu! Cristian este fost polițist, dedicat comunității lui de ani de zile.

Va face echipă cu Micu Luminița, propunerea PNL de viceprimar și Zaharia Constantin, președintele PNL Mărăcineni. Sunt convinsă că împreună vom face treabă bună pentru județ, pentru Cuca, Cocu, Aninoasa, Brăduleț, Mărăcineni și Hârtiești”, susține Gorghiu.

PNL Olt racolează primari

De asemenea, Organizația PNL Olt anunță că doi primari vor candida din partea PNL după ce au ales o nouă formațiune politică „ce îi respectă”.

„Domnii Cramu Ilie și Dobre Nicolae, primarii localităților Traian și Deveselu, au ales să candideze pentru un nou mandat din partea unei formațiuni politice care să îi respecte și să îi susțină în demersurile făcute pentru dezvoltarea comunităților dumnealor.

Bine ați venit în echipa Partidului Național Liberal, domnilor Primari!”, anunță PNL Olt.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.