Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutu s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Bădulescu: E un mitoman! Dacă era să mă bat cu el, îl vedeați TUMEFIAT la față

Romania libera
gabriel mutu

Tumefiat la față - așa sunține primarul sectorului 6 și președinte al PSD București, Gabriel Mutu, că ar fi ieșit viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu,  din mâinile sale în cazul în care cei doi s-ar fi bătut. Mutu susține că Bădulescu este un mincinos și că nimeni nu mai crede declarațiile sale.

„Doamna Firea trebuia să ceară imediat revocarea lui Bădulescu, nu să scrie mesaje pe grupuri private și să accepte ca eu să fiu jignit de consilieri. Dacă era să mă bat cu Bădulescu, îl vedeați tumefiat la față. Dar eu nu mă duc să mă bat cu Bădulescu, că eu nu mă pun la mintea lui. El nu știe decât să țipe și să jignească oamenii. Mi-a înjurat familia, tot neamul. Nu am cum să reproduc ce mi-a zis acolo, de față cu toți consilierii. Îmi pare rău că nu aveam apă în sticlă, să-l stropesc, să se răcorească. Nu era o sticlă plină. Dar mai crede cineva în minciunile acestui mitoman? El a ieșit cu declarații publice și a spus că el este un minicinos. El singur a recunoscut că este mincinos”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Mutu.

Citește și: Monica Macovei a făcut SPECTACOL la audierile din Comisia LIBE - De nervi, Tudorel Toader a 'amenințat-o voalat'

Pe de altă parte, viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat că între el și primarul Gabriel Mutu a fost de fapt o bătaie, în biroul PSD din cadrul Primăriei, subliniind că cel din urmă l-a atacat primul, cu o sticlă cu apă, atunci când a rămas fără argumente juridice privind eliminarea lui Bădulescu din funcție.

„În fața lipsei de argument juridic, în contradictoriu cu mine, pe elemente de drept și de statut, a înțeles să arunce asupra mea cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feței, moment în care, cu siguranță a trebuit să reacționez în sensul în care mi se pare că am reacționat fără să mă temperez, în sensul în care m-am apărat. (...) Acolo a ieșit o încrâncenare, un clinci din care fiecare a înțeles ce a înțeles. Da, acesta este adevărul. Nu vreau să-l fac de râs pe domnul președinte al organizației municipale interimare pe București. Asta a făcut”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Întrebat dacă a fost, de fapt, o bătaie între el și Gabriel Mutu, Bădulescu a răspuns: „Mai pe românește, da”.

Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenții Poliției Locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.