Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul FIFA a încheiat anul 2023 cu un record de vizitatori

captura video
muzeul fifa

Muzeul FIFA a încheiat anul 2023 cu un record de vizitatori

Muzeul FIFA a primit în anul 2023 în total 273.000 de vizitatori, un număr anual record până în acest moment de la deschiderea sa în oraşul elveţian Zurich în urmă cu opt ani, la care s-au adăugat 350.000 de vizitatori virtuali care au accesat şi expoziţii digitale, informează EFE, potrivit Agerpres.

Pe tot parcursul anului, locaţia s-a putut bucura de expoziţii precum cea dedicată în februarie legendei italiene Paolo Rossi, cea denumită "211 Culturi" sau "One Game" în care a fost prezentată fiecare din cele 211 federaţii membre afiliate la Federaţia Internaţională de Fotbal.

În plus, la Zurich a fost prezentată prima experienţă de realitate virtuală în care, folosind tehnologii de ultimă oră, vizitatorii sunt transpuşi în timp la ediţia inaugurală a Cupei Mondiale de fotbal din 1930. De asemenea, transmisiuni live au fost oferite şi publicului de la toate meciurile Cupei Mondiale feminine.

"2023 a fost un an plin de succese pentru FIFA Museum, în cadrul misiunii şi responsabilităţii sale de a împărtăşi magia fotbalului cu toţi suporterii de pe planetă", a declarat Marco Fazzone, directorul general al muzeului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.