Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Literaturii Române suspendă vizitele grupurilor organizate şi a altor activităţi în incinta instituţiei din cauza coronavirusului

muzeul_literaturii_romane_-_casa_kretulescu

Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR) din Bucureşti a anunţat, luni, că suspendă vizitele grupurilor organizate şi a altor activităţi în incinta instituţiei. Expoziţiile de bază ale MNLR rămân deschise fără a se permite accesul grupurilor organizate, anunță MEDIAFAX.

Sunt afectate evenimentele, a repetiţiile şi alte activităţi educative şi culturale din MNLR până la finalul lunii martie.

Citește și: Atac la Guvern și Parlament! Liderul noii forțe politice pune o întrebare-cheie

„Muzeul Naţional al Literaturii Române se aliniază măsurilor luate astăzi, 9.03.2020, de Primăria Municipiului Bucureşti, în contextul apariţiei primelor cazuri de SARS-CoV-2 (noul coronavirus) în Capitală şi a măsurilor de limitare a unei epidemii cu potenţial mare de extindere şi anunţă suspendarea tuturor vizitelor grupurilor de elevi/turişti, a evenimentelor, a repetiţiilor şi a oricăror activităţi educative şi culturale, pentru perioada 9-31 martie 2020. Avem convingerea că acestea reprezintă cele mai bune variante de prevenţie pe care le putem adopta. În funcţie de evoluţia situaţiei, perioada menţionată se poate extinde”, arată un anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

Citește și: Acuze dure! Farmaciile fac speculă cu măști! Prețurile au explodat, odată cu răspândirea coronavirusului

De asemenea, reprezentanţii MNLR au anunţat şi că ”expoziţia de bază din strada Nicolae Creţulescu 8 şi Casele memoriale ale MNLR rămân deschise, fără a se permite accesul grupurilor organizate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.