Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Madame Tussauds cu figuri de ceară se va deschide și în Dubai

https://www.euronews.com/
trump golf ceara

Dubai prevede să deschidă anul acesta un muzeu Madame Tussauds cu figuri de ceară, primul din Orientul Mijlociu, cu câteva reproduceri mai cunoscute şi altele noi, reprezentând personaje celebre din această regiune, a informat marţi compania care deţine celebrul muzeu, Merlin Entertainment, relatează EFE.

"Suntem încântaţi să lansăm primul muzeu Madame Tussauds din golful Persic, la Dubai, ceva mai târziu anul acesta", a declarat, potrivit unui comunicat de presă, Meiki Lippert, directorul însărcinat cu inaugurările globale ale Merlin Entertainment.

Sucursala din Orientul Mijlociu a muzeului, care se va alătura celei inaugurată în 2017 de Muzeul Luvru la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, se va situa în apropiere de Ain Dubai (Ochiul din Dubai), cea mai mare roată panoramică din lume, scrie Agerpres.ro.

Noua atracţie turistică va expune 60 de figuri din ceară ale unor celebrităţi, inclusiv 16 noi reprezentări ale unor personalităţi din regiune, dintre care Lippert a dezvăluit numele cele două cântăreţe libaneze, Nancy Ajram şi Maya Diab.

Muzeul va avea şapte săli tematice în care vizitatorii se vor putea fotografia cu replicile din ceară ale unor staruri de la Bollywood, sau ale unor influenceri, precum Kylie Jenner, a explicat Meiki Lippert.

Merlin Entertainment a precizat într-un comunicat că fiecare statuie din ceară necesită 12 săptămâni de muncă şi poate costa până la 208.000 de dolari (circa 175.000 de euro).

Muzeul Madame Tussauds şi-a deschis prima oară porţile la Londra, în 1835, şi are peste 20 de sucursale în întreaga lume în care sunt expuse figurile din ceară ale unor personaje celebre create prin aceeaşi tehnică folosită de Marie Tussaud în urmă cu două secole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.