Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Municipiului Bucureşti va putea fi vizitat gratuit de Zilele Bucureştiului

bucharestplaces.ro
Muzeul Bucuresti - Palatul Sutu

Muzeul Municipiului Bucureşti oferă, cu ocazia Zilelor Bucureştiului, intrare liberă la toate expoziţiile deschise în muzeele din componenţa sa. Accesul va fi gratuit sâmbătă şi duminică, de la ora 10.00 până la ora 18.00 (ultima intrare 17.30).

Anul acesta MMB prezintă o serie de noutăţi expoziţionale. Astfel, Muzeul "Victor Babeş" reintră chiar sâmbătă în circuitul muzeal, refăcut după o scurtă perioadă în care a fost închis pentru reamenajare şi punerea în valoare a realizărilor savantului român într-un spaţiu modernizat, prin intermediul unei logistici de expunere muzeală la standard european.

Expoziţia permanentă găzduită, în Corpul Lapidarium, de Casa Filipescu-Cesianu - intitulată „În apropierea sfinţilor. Frescele Mănăstirii Văcăreşti după 40 de ani” - a fost de asemenea extinsă şi redeschisă. Muzeografii îi invită pe bucureşteni să descopere noile fragmente de frescă care sunt expuse aici.

O noutate aduce în lumea artei şi expoziţia-medalion de la Colecţia de artă „Ligia şi Pompiliu Macovei” care prezintă legătura specială dintre două mari artiste, sub genericul „Cecilia Cuţescu Storck şi Ligia Macovei, o relaţie inedită maestru-discipol”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.