Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul 'Nikola Tesla' din Zagreb se va redeschide pentru vizite individuale

Operation World
Croatia

Muzeul tehnic ''Nikola Tesla'' din Zagreb a anunţat recent că se va redeschide pentru public din data de 5 mai, însă doar pentru un număr limitat de vizite individuale, cu respectarea măsurilor sanitare şi a celor de distanţare socială, informează agenţia de presă croată HINA.

Redeschiderea muzeelor şi a galeriilor de artă este în acord cu decizia guvernului de permite repornirea activităţilor economice şi a altor activităţi în contextul pandemiei de COVID-19, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Avertismentul lui Raed Arafat - Nu este o gripă obișnuită, este o boală pentru care nu avem tratament sau vaccin

Până la noi dispoziţii, muzeul va fi deschis între orele locale 09:00 şi 17:00 de marţi până vineri şi de la 09:00 la 13:00 în cursul zilelor de sâmbăta. Instituţia muzeală va fi închisă în zilele de duminică şi luni şi cu ocazia sărbătorilor naţionale.

Vizitele în grupuri şi turul minei din interiorul muzeului nu se vor putea defăşura în această perioadă. Nici prelegerile în Planetarium şi în Laboratorul de Experimente Nikola Tesla nu vor avea loc deocamdată.

Citește și: Şeful Cancelariei prim-ministrului are veşti proaste: 'Există inclusiv posibilitatea prelungirii stării de urgenţă'

Vizitatorii trebuie să respecte regulile sanitare care presupun dezinfectarea mâinilor şi păstrarea unei distanţe fizice de doi metri. Este interzisă totodată atingerea exponatelor sau a altor suprafeţe atunci când nu este necesar.

Numărul persoanelor care se pot afla simultan în zona expoziţiei permanente a fost limitat la 45 de vizitatori.

Clădirea muzeului, au mai precizat reprezentanţii instituţiei, nu a suferit daune majore în urma seismului care a zguduit Zagrebul şi împrejurimile sale pe 22 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.