Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzicianul canadian Justin Bieber a descoperit că este înrudit cu Avril Lavigne și Ryan Gosling

Independent.md
Justin Bieber

Muzicianul canadian Justin Bieber a descoperit că este înrudit cu cântăreața Avril Lavigne și actorul Ryan Gosling, după ce a distribuit un arbore genealogic de pe ancestry.com, o companie privată care operează o rețea de site-uri de înregistrări istorice, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

Potrivit datelor obținute de la compania privată care operează o rețea de site-uri de înregistrări istorice, genealogice și de genealogie genetică, actorul canadian Ryan Gosling este verișor de gradul al XI-lea cu Bieber, în timp ce Avril Lavigne, câștigătoarea a șapte premii Juno, este verișoară de gradul al XII-lea cu muzicianul canadian.

După aflarea informației, Bieber a scris un mesaj pe rețeaua de socializare Instagram, afirmând că este "cea mai bună zi" din viața lui.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

Avril Lavigne a răspuns într-un comentariu: "Voi fi gazda mesei festive de Crăciun anul acesta".

Ryan Gosling nu a comentat până în prezent informațiile împărtășite de Bieber.

Se presupune că Avril Lavigne este o rudă îndepărtată și a familiei canadiene Dion, dar că nu ar avea o legătură directă cu interpreta melodiei "My heart will go on", Celine Dion.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! Gabriela Firea a semnat- Investiție de milioane de euro în București .

Recent, muzicianul canadian le-a împărtășit admiratorilor lui problemele personale pe care le-a avut din cauza celebrității cunoscute prea timpuriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.