Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzicianul Liam Gallagher, fostul solist al formației de muzică rock britanică Oasis, s-a logodit cu iubita sa, Debbie Gwyther

liamgallagher.com
liam gallagher

Muzicianul Liam Gallagher, fostul solist al formației de muzică rock britanică Oasis, s-a logodit cu impresarul Debbie Gwyther, în timpul unei vacanțe petrecute pe Coasta Amalfitană din Italia, potrivit MEDIAFAX.

După o relație de șase ani, celebrul muzician a cerut-o în căsătorie pe Debbie Gwyther, în vârstă de 36 de ani. Alături de cuplu, în momentul cererii în căsătorie, s-a aflat și mama artistului, Peggy Gallagher.

Citește și: Oreste râde de blonda care vrea să-l bată pe Klaus Iohannis: Uite cine vrea să fie președinte

Liam Gallagher a mai fost căsătorit de două ori, primul mariaj fiind cu actrița Patsy Kensit, înre anii 1997 - 2000, iar cel de-al doilea, cu prezentatoarea de televiziune Nicole Appleton. Artistul are patru copii.

Legenda trupei Oasis Liam Gallagher urma să cânte pentru prima dată în România, la sfârșitul săptămânii trecute, la Fall in Love Festival de la Mogoșoaia, dar și-a anulat în ultimul moment concertul, din "motive de securitate legate de scenă", după cum a motivat pe contul său de pe Twitter.

Idol al multor generații, Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internațională ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formații ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum "Wonderwall", "Supersonic" și "Don’t look back in anger".

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

După despărțirea de Oasis, Liam a fondat un nou proiect, numit Beady Eye, care a fost activ până în 2014, perioadă după care a anunțat lansarea single-urilor solo "Wall of Glass" (2017) și "Chinatown" (2017), ambele fiind întâmpinate cu entuziasm și urmate de concerte live la unele dintre cele mai importante festivaluri internaționale. Albumul său de debut solo, "Settle", lansat tot în 2017, s-a dovedit un succes muzical și comercial, ajungând în primele poziții ale UK Album Chart.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.