Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

N-a îngropat securea războiului! Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf

gsp.ro
Anamaria Prodan

N-a îngropat securea războiului! Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă a susținut în nenumărate rânduri că a îngropat securea războiului, Anamaria Prodan lansează noi atacuri la adresa lui Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost soț mai bine de 15 ani.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Recent, sexy-impresara a fost invitată în podcastul Ilnicăi Vandici, unde a făcut o serie de afirmații subtile la adresa fostului său soț.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Vedeta a susținut că în lume au rămas puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului și că acum societatea este plină de bărbați fără scrupule, demnitate și caracter.

„Cred că am nimerit într-o altă galaxie, între niște oameni care, chipurile, se bucură când sunt drogați, morți de beți, umiliți de genul ăsta de oameni sau femei, bărbați fără scrupule, fără demnitate, fără caracter, fără mândrie. Mă uit la bărbați cu milă. Au mai rămas atât de puțini bărbați în adevăratul sens al cuvântului. Uită-te la ei, își lasă familiile, copiii pe drumuri pentru… – și aici femeile astea vin și ele pe lume la fel, cea mai veche meserie de pe pământ e aia de prostituată, damă de consumație -, își lasă familiile și toată munca de o viață, cariere, măreție și putere pentru așa ceva.

De ce? Pentru că sunt suflete mici, nu au forță, nu au ceea ce trebuie unui bărbat, măreție. Eu spun că un bărbat când intră pe undeva trebuie să se facă liniște, când intră cu familia toată lumea trebuie să se uite cu admirație. Când intram eu cu familia mea, se făcea liniște. Cum se uită astăzi? La mine se face liniște, pe partea cealaltă sunt zâmbete, interviuri, bărbați care povestesc, râd, vorbesc.

Atunci, de ce te-ai răzbuna pe mine? De ce mi-ai deschide mie procese de calomnie? Asumă-ți! Vezi bărbați neasumați, bărbați fără nimic în pantaloni, acolo e beleaua. Că despre forță e vorba între o femeie și un bărbat. Menirea femeii nu este să fie bărbat, ea trebuie să aibă grijă de familie, să fie răsfățată, blândă. De unde? Că noi cumpărăm bărbaților”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva.ro, anunță romaniatv.net.

Mai mult, Anamaria Prodan a spus că un bărbat care pleacă de lângă o femeie ca ea este un om slab.

”De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la a la z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă. Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni.

Asta nu înțeleg ei… Dacă ajungi lângă o astfel de femeie, tu te-ai terminat pe viață. Nu mai ai respectul bărbaților, care au mai rămas, ești râsul acestor oameni, îți vei distruge carieră, viață, imagine forever, nu te vei mai putea ridica niciodată. Vei trăi cumva cu niște amintiri pe care ți le-a construit cineva cândva, pe care nu ai dat doi bani. Și o să ajungi să regreți acea persoană și să mori neica nimeni pe stradă.

Problema e că nu te întorci în punctul din care te-a luat persoana și te-a ajutat, te duci mult mai în spate”, a mai spus impresara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.