Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

N-au lipsit incidentele la iMapp Bucharest. Critici dure după eveniment: 'Ruşine', 'Jenant', 'Nesimţire' / Ce i-a scos din minți pe participanți

Facebook
imapp bucharest 2023

Critici dure au fost lansate pe Facebook după ce luminile aprinse într-unul dintre birourile Palatului Parlamentului au afectat proiecţiile făcute pe faţada clădirii în cadrul iMapp Bucharest, două fereste luminate apărând în numeroase imagini. ”Ruşine!”, ”Jenant”, ”Nesimţire”, sunt comentariile celor care au fost prezenţi sâmbătă la evenimentul care a avut loc în Piaţa Constituţiei.

”Ruşine!!! V-ati batut joc de noi si de participanti!!!! CHIAR NU PUTEATI SA STINGETI CELE 2 FERESTRE????”, a scris un spectator chiar pe pagina de Facebook a evenimentului.

”Sunt curios ce măsuri se vor lua în legătură cu acele ferestre.Toţi vorbim despre toleranţă. Nimeni nu vorbeşte despre responsabilitate. Fără responsabilizare nu poţi să visezi la performanţă. Să îţi baţi joc de probabil cel mai unic eveniment care se întâmplă în Bucureşti şi de zeci de mii de oameni. Fix din clădirea a ceea ce ar trebui să fie cea mai democratică instituţie din ţara asta. E timpul să recunoaştem că suntem încă feudali”, a scris un altul.

”Pe durata proiectiei, pe fatada Palatului Parlamentului au stralucit doua ferestre ale unei impunatoare sali de la un etaj superior. Jenant”, este un alt comentariu.

”Numai la noi trebuie să fie posibil ca sâmbătă noaptea, într-o instituţie în care mai mult se stă decât se munceşte, cuiva să nu îi pese de faptul că se întâmplă "cel mai mare eveniment de video mapping din lume", a comentat un alt spectator.

”Nesimţirea se măsoară şi în 2 lumini uitate aprinse când se întâmplă iMapp pe clădirea ta”, scrie o altă persoană nemulţumită care s-a aflat sâmbătă seară în Piaţa Constituţiei din Capitală.

iMapp Bucharest - Winners League, concurs care, conform organizatorilor, transformă Bucureştiul în capitala mondială a luminii, a avut loc sâmbătă, 23 septembrie, în Piaţa Constituţiei.

La cea de-a opta ediţie a celui mai mare eveniment de video mapping din lume, au participat: PostSignal – Jeremy Oury şi Dorian Rigal (echipa câştigătoare a Premiului Publicului la Video Mapping Festival Contest din Lille, Franţa), John Tettenborn şi Kourtney Lara Ross (câştigători ai Genius Loci Weimar Festival din Germania), Panagiotis Tomaras (câştigătorul ediţiei de anul trecut al CosmoLights Projection Mapping din Grecia), MultiScalar creat şi condus de Reinaldo Verde (câştigătorul Marelui Premiu al ediţiei din 2023 al Zsolnay Light Festival din Ungaria) şi Julia Shamsheieva (câştigătoare a Marelui Premiu la 1minut Projection Mapping din Japonia).

Aceştia şi-au prezentat lucrările pe faţada de 23.000 de metri pătraţi a Palatului Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.