Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

N-au respectat ce le-a spus Klaus Iohannis și s-au infectat: Angajaţi ai unei primării şi ai unei substaţii de ambulanţă, depistaţi cu COVID-19

Digi 24
ambulanta

Şase angajaţi ai Primăriei Valea Chioarului şi trei angajaţi a unei substaţii a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă.

Potrivit acestuia, toţi cei şase angajaţi ai Primăriei Valea Chioarului sunt asimptomatici, fiind internaţi şi primind tratament medical, scrie agerpres.ro.

Citește și: SURSE Cine l-ar fi ucis pe Emi Pian – Este membru al unui clan care acționează în Colentina

Contacţii direcţi ai acestora au fost carantinaţi pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau la alte adrese declarate de ei, iar Direcţia de Sănătate Publică Maramureş efectuează o anchetă epidemiologică.

De asemenea, s-au dispus măsuri pentru dezinfecţia sediului primăriei, respectiv măsuri pentru protecţia individuală a personalului angajat.

Citește și: Foto - Cum arată ucigașul lui Emi Pian

"S-a procedat la executarea dezinfecţiei suplimentare a sediului autorităţii administraţiei publice locale. Primăria Valea Chioarului a fost declarată focar de infecţie cu SARS-CoV-2", a precizat Dan Bucă.

Totodată, CJSU a anunţat că trei persoane angajate la o substaţie de ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Maramureş au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus.

Citește și: Update! Pian senior n-a murit, susține ANP

Şi în acest caz, persoanele sunt asimptomatice şi au fost internate în spital, unde primesc tratament medical.

"S-a procedat la dezinfecţia unităţii şi la măsuri specifice de protecţie a angajaţilor. În conformitate cu procedura stabilită la nivel naţional, celelalte persoane din cadrul substaţiei de ambulanţă au fost testate, iar rezultatul probelor este negativ", a mai menţionat, Dan Bucă.

Citește și: EXCLUSIV Emi Pian putea fi salvat! Cum îl puteau scăpa cei aflați la fața locului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.