Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționaliștii români îi declară război lui Erdogan

protest moschee

Liderul PRU Bogdan Diaconu s-a dezlănțuit într-un atac dur la adresa președintelui Turciei Erdogan din cauză că acesta a confiscat mai multe biserici creștine în Turcia.

”Erdogan, sultanul Turciei, confiscă bisericile creștine în țara lui, iar noi îl lăsăm să își facă mega moschee în București? Unde ești tu, Țepeș Doamne... Acest Erdogan își face de cap prin toată Europa, iar Merkel și comisarii de la Bruxelles se pupă cu el. Dacă alții nu sunt în stare să ne apere de agresiunea semilunei, o să ne apărăm singuri, cum am făcut-o în toată istoria noastră. Singuri ne-am apărat credința strămoșească, singuri am stat cu arma în mână în fața armatelor otomane în timp ce Europa făcea comerț cu turcii, singuri trebuie să respingem moscheea lui Erdogan și invazia imigranților musulmani. Avem modelul lui Vlad Țepeș, avem exemplul înaintașilor, trebuie doar să ne trezim și să nu mai acceptăm să devenim iarăși vasalii Turciei!”, a fost mesajul liderului naționalist.

Liderul PRU a anunțat pentru miercuri, 27 aprilie, ora 17.00, și un protest împotriva moscheii de la București și a imigranților musulmani pe motiv că ”este datoria noastră de creștini ca, în Săptămâna Mare, să ne arătăm prețuirea față de moștenirea creștină a poporului român și să dăm un semnal că românii nu acceptă invazia islamului prin impunerea unei mega moschei în Capitală și a primirii de imigranți musulmani”.

Diaconu acuză ”clasa politică învechită și coruptă a României” că ”nu are curajul să inițieze un referendum pentru a-i întreba pe români dacă acceptă construcția unei moschei uriașe cu banii Turciei în Capitala țării care s-a luptat cu Imperiul Otoman pentru obținerea Independenței sau dacă sunt de acord cu strămutarea de populație musulmană pe teritoriul țării, deși Partidul România Unită a solicitat acest referendum în nenumărate rânduri”.

Diaconu a mai anunțat că ”Partidul România Unită își asumă valorile creștine ale poporului român și continuarea luptei de apărare a credinței strămoșești așa cum a fost întrupată ea de Vlad Țepeș, blazonul PRU” și a promis că ”se va lupta prin toate mijloacele pentru a opri islamizarea României!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.