Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nabil Fekir, fotbalistul francez al lui Betis Sevilla, a fost suspendat trei meciuri de UEFA pentru un gest nesportiv comis în Europa League

Nabil Fekir

Nabil Fekir, fotbalistul francez al lui Betis Sevilla, a fost suspendat trei meciuri de UEFA pentru un gest nesportiv comis într-o partidă din Europa League, informează presa din Hexagon, conform agerpres.

Fekir, campion mondial în 2018 cu naţionala Franţei, a primit cartonaş roşu direct după ce l-a apucat de gât pe Kerem Demirbay, jucătorul lui Bayer Leverkusen, în meciul de pe 4 noiembrie, câştigat cu 4-0 de echipa germană.

Frustrat de înfrângerea la scor a echipei sale, Fekir a răspuns fizic unei provocări a lui Demirbay în minutele de prelungire. Mijlocaşul turc a trimis mingea în picioarele lui Fekir, care l-a apucat de gât şi de faţă cu un aer ameninţător.

Demirbay a văzut şi el cartonaşul roşu pentru acest incident, care a dus la o busculadă între jucătorii şi staff-urile celor două echipe. Demirbay a fost suspendat un meci de UEFA.

Sancţiunea dictată de forul fotbalistic european face ca Fekir să nu poată evolua în meciurile din Europa League cu Ferencvaros Budapesta (25 noiembrie, acasă) şi Celtic Glasgow (9 decembrie, deplasare). El va fi absent pentru un eventual meci de baraj sau din turul optimilor de finală, o lovitură pentru echipa andaluză, aflată pe locul 2 în Grupa G, după Bayer Leverkusen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.