Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naby Keita poate deveni jucătorul-vedetă al lui Liverpool

Virgil van Dijk

Fundaşul campioanei Angliei la fotbal, Liverpool, Virgil van Dijk, spune că mijlocaşul Naby Keita poate deveni jucătorul-vedetă al ''cormoranilor'' în sezonul competiţional următor, considerând că acesta este un fotbalist de mare perspectivă, scrie dpa potrivit Agerpres.

Keita a jucat un rol important pentru Liverpool după reluarea Premier League, ajutând echipa să câştige primul titlu după 1990.

''Naby este un tip fantastic, munceşte enorm, este un fotbalist extraordinar. Îl vedem săptămână de săptămână la treabă. Din păcate a avut ghinion cu unele accidentări care l-au ţinut departe de teren dar sperăm că va fi în formă maximă pentru sezonul următor. Este un jucător de clasă mondială, ca să fiu sincer. Îl văd cât de inteligent se mişcă atunci când are mingea la picior, este un fotbalist care merită urmărit şi admirat, sunt fericit pentru el'', a spus Van Dijk.

Naby Keita a fost primul fotbalist care a purtat tricoul cu numărul 8 la Liverpool după ce mijlocaşul Steven Gerrard s-a despărţit în 2014 de echipa engleză.

Naby Keita, un mijlocaş guineean de 25 de ani, a costat-o pe Liverpool 48 de milioane de lire sterline în 2018, gruparea de pe Anfield plătind clauza de reziliere din contractul mijlocaşului cu formaţia germană RB Leipzig.

Keita a jucat două sezoane la RB Leipzig, pentru care a marcat 17 goluri în 71 de meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.