Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nacho Fernandez continuă la Real Madrid: și-a prelungit contractul până în 2022

ESPN.com
Nacho Fernandez

Oficialii clubului Real Madrid și fundașul spaniol Nacho Fernandez s-au înțeles în legătură cu prelungirea contractului jucătorului pentru încă un an. Actuala înțelegere are ca dată scadentă luna iunie 2021, dar apărătorul de 29 de ani va semna pentru a rămâne pe Santiago Bernabeu până în 2022, relatează Mediafax.

Citește și: Este oficial: FRF a emis licența de participare în Liga I pentru Academia Clinceni

Potrivit marca.com, Real Madrid a confirmat prelungirea contractului cu Nacho Fernandez, jucător cu care a purtat mai multe discuții în timpul acesui sezon, iar în urmă cu câteva zile au ajuns la o concluzie.

Zinedine Zidane l-a dorit la echipă pe fundașul spaniol, pentru a face parte din apărarea formată din Sergio Ramos, Raphael Varane și Eder Militao.

Acest sezon nu a fost unul ușor pentru Nacho Fernandez, care a suferit mai multe accidentări și a evoluat în 30 de meciuri în toate competițiile. Ibericul a ajuns la echipa mare a clubului Real Madrid în anul 2013 de la Real Madrid Castilla, atunci când pe banca tehnică a madrilenilor era antrenorul italian Carlo Ancelotti.

Nacho a semnat ultima prelungire a contractului cu gruparea de pe Santiago Bernabeu în 2014. În total, în cele cinci sezoane petrecute la Real Madrid, fundașul a evoluat în 190 de meciuri, a marcat de nouă ori și a oferit șapte pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.