Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadal a răspuns acuzaţiilor lui Shapovalov: 'Nu mi s-a părut niciodată că beneficiez de un tratament aparte pe teren'

ATP
nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a răspuns acuzaţiilor aduse de canadianul Denis Shapovalov, pe care l-a învins foarte greu, marţi, în sferturi de finală la Australian Open (6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3), scrie ziarul belgian Le Soir, informează Agerpres.

Meciul, disputat pe o temperatură care a ajuns până la 32 de grade Celsius pe teren, a fost marcat mai ales de frustrarea tânărului jucător canadian, care l-a acuzat iniţial pe arbitru, Carlos Bernardes, că este corupt, după care a spus că Nadal a fost favorizat.

Ibericul a avut nevoie de intervenţia unui fizioterapeut în cursul setului al patrulea şi s-a retras apoi la vestiare la încheierea acelui set, ceea ce a stârnit furia lui Shapovalov, care avusese deja o discuţie cu arbitrul Carlos Bernardes şi cu Nadal. Canadianul a acuzat faptul că adversarul său a folosit prea mult timp între puncte, în cursul primului set.

Nadal a afirmat în conferinţa de presă de după meci: "Am avut nevoie să mă schimb, chiar cred că e normal ca la sfârşitul unui set să ai nevoie de ceva mai mult timp să te schimbi, mai ales atunci când este foarte umed şi trebuie să-ţi schimbi hainele."

"Nu puteam continua cu acelaşi tricou. Nu cred că este nedrept, nu? De multe ori arbitrul lasă ceva mai mult timp în aceste situaţii, iar după părerea mea Carlos a comis o mică greşeală anunţând atât de repede 'Time'", a continuat el.

"Chiar cred că pe teren nimeni nu merită să fie tratat mai bine decât ceilalţi. Nu vreau asta şi nu cred că este cazul meu. Unii sunt convinşi că jucătorii de top sunt avantajaţi, dar nu este adevărat. Nu mi s-a părut niciodată că beneficiez de un tratament aparte pe teren", a spus Nadal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.