Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nadia Ciurlin a reacționat DUR, după ce Mirel Palada a depus plângere la CNA împotriva emisiunii ei: 'Aștept amenda'

www.evz.ro
Nadia Ciurlin

Nadia Ciurlin a comentat pe Facebook decizia lui Mirel Palada de a depune o plângere la CNA împotriva emisiunii sale. Moderatoarea TV l-a criticat în termeni duri pe fostul purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, după ce acesta i-a reproșat prezentatoarei că nu l-a apărat împotriva acuzațiilor unor invitați. În urmă cu două săptămâni, Mirel Palada a fost protagonistul unei episod șocant chiar în platoul emisiunii moderată de Nadia Ciurlin la postul B1 TV, când Palada l-a luat la bătaie pe USR-istul Mihai Goțiu.

Citește și: Mirel Palada, plângere la Consiliul Audiovizualului: 'Sper din tot sufletul ca CNA să nu fie ca alții, pentru unii mumă, pentru alții ciumă'

"Aud ca Mirel Palada ma reclama la CNA ca nu l-am aparat intr-o emisiune in fata criticilor unor invitati, dupa vestita bataie din platoul B1TV. Asta e culmea tupeului! Un bataus ofensat ca nu l-a protejat o femeie. Nu apar din principiu oameni violenti, dar exista dovada ca l-am sunat in direct sa se apere singur. Daca nu dadea bir cu fugitii, poate gasea vreun argument in apararea lui. Altfel, astept amenda CNA, ca doar traim in tara in care cine da cu pumnul umbla liber pe strada, iar cine nu ii apara reputatia e bun de tras la raspundere.", a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.