Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka, după eliminarea de la Roland Garos: 'Înfrângerea e, probabil, cel mai bun lucru care s-ar fi putut întâmpla'

wtatennis.com
naomi osaka

Locul 1 mondial este unul dificil de gestionat, aspect recunoscut şi de Naomi Osaka (1 WTA). Nipona a apărut afectată la conferinţa de presă, de după eliminarea de la Roland Garros şi a recunoscut că presiunea a jucat un rol decisiv în prestaţia ei din turul trei, potrivit mediafax

Katerina Siniakova a învins liderul mondial din circuitul feminin, scor 6-4, 6-2, în turul trei, şi a pus capăt chinului prin care a trecut Naomi Osaka la Roland Garros. Nipona a oferit o declaraţie care spune totul despre fotoliul de lider mondial, unul foarte greu de apărat.

Citește și: George Soros dă lovitura în România! Pe ce companie gigant a pus ochii miliardarul

În conferinţa de presă, Osaka a subliniat, din nou, rolul pe care stresul îl are asupra sportivilor: "Înfrângerea e, probabil, cel mai bun lucru care s-ar fi putut întâmpla. Sunt foarte obosită. În meciurile precedente am avut dureri de cap, poate din cauza stresului. Am simţit că e o greutate asupra mea. Pe o scară de la 1-10, dezamăgirea e la nivelul 100.

M-am gândit prea mult la ce s-ar putea întâmpla la acest Grand Slam. Aş fi vrut să-l câştig, dar, dacă era aşa uşor, toată lumea ar fi făcut-o", a transmis Osaka.

Primul loc mondial, decis!

Chiar dacă Osaka a părăsit Roland Garros 2019, nu are cum să mai piardă locul 1 în clasamentul WTA. Pliskova era singura care mai putea să emită pretenţii la primul loc, dar a fost eliminată vineri de Petra Martic de la Roland Garros 2019.

Pe lângă Pliskova, de la Roland Garros 2019 au fost eliminate şi Kiki Bertens (locul 4 WTA), respectiv Angelique Kerber (locul 5 WTA). Ocupanta poziţiei cu numărul 6, Petra Kvitova, s-a retras în ultimul moment. Kvitova trebuia să joace cu Sorana Cîrstea în primul tur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.