Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naomi Osaka, lider mondial, se bucură de retragerea Simonei Halep de la Stuttgart - Mi-a trecut glonțul pe la ureche

twitter
halep osaka

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a decis, luni, să se retragă de la turneul de la Stuttgart, Germania, primul la care ar fi trebuit să evolueze în sezonul de zgură. Naomi Osaka, liderul WTA, a oferit o reacţie superbă după aflarea veştii potrivit mediafax.

În clasamentul WTA dat publicităţii luni, diferenţa dintre Naomi Osaka şi Simona Halep este de doar 185 de puncte, iar un rezultat bun al româncei la Stuttgart ar fi detronat-o pe asiatică în fruntea ierarhiei feminine. Odată cu retragerea şi pauza de două săptămâni a lui Halep, din motive medicale, Osaka a răsuflat uşurată.

Citește și: Gruparea Stat Islamic a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka/ Guvernul de la Colombo anunța că este vorba despre o organizație locală

"Sper să se însănătoşească. Cred că este afectat şi turneul pentru că este o jucătoare grozavă pe zgură. Mă influenţează şi pe mine deoarece era foarte aproape de mine (n. red. - în clasamentul WTA). Mi-a trecut glonţul pe la ureche", a spus Osaka, potrivit WTA Insider.

Accidentată la şold în timpul meciului cu Caroline Garcia, din Fed Cup, Halep a făcut deplasarea în Germania, dar, după o discuţie pe care a avut-o cu staff-ul său medical a luat decizia de a nu participa la turneul la care a ajuns în semifinale în 2015 şi 2017: "Totul s-a întâmplat în momentul în care am căzut în meciul cu Garcia, am simţit o durere la şold şi nu mă simt pregătită, iar eu dacă nu sunt 100% pregătită nu intru pe teren", a declarat Simona.

Naomi Osaka a câştigat US Open în 2018 şi Australian Open la începutul acestui an. După ultimul turneu de Grand Slam cucerit, japoneza nu a mai triumfat în nicio întrecere, fiind eliminată de la Dubai, Indian Wells şi Miami.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.