Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Narcisa Iorga îl susţine pe Radu Moraru, dar avertizează: 'Nu are nicio şansă'

Demersul lui Radu Moraru de a intra în grevă până la demiterea sau demisia Laurei georgescu din fruntea CNA este susţinut de Narcisa Iorga. Într-o postare pe un site de socializare, fosta membră CNA îi ţine partea jurnalistului de la Naşul TV. "Radu Moraru înscrie o premieră în România: intră în grevă până la demiterea sau demisia Laurei Georgescu din fruntea CNA. Pe segmentul orar al emisiunii sale, Nașul TV transmite doar imaginea studioului gol. Mă tem că gestul lui va aduce bucurie celor din CNA, care abia așteptau să scape de el. Eu una îl susțin, cu atât mai mult cu cât, în argumentația sa din această seară, s-a referit la vinovăția celorlalți membri CNA care acceptă să fie conduși de către Laura Georgescu", a scris Narcisa Iorga.

Chiar Narcisa Iorga a fost cea care a intrat prima în război cu Laura georgescu. "Îmi amintesc cât de greu mi-a fost vara trecută, când încercam să conving membrii CNA că refuzul de a sta la aceeași masă cu Laura Georgescu este unica soluție. Singurul care m-a susținut necondiționat a fost Valentin Jucan. Celălalt coleg de la care aveam așteptări, Florin Gabrea era împotriva unui astfel de comportament, deși o vreme l-a adoptat. Ajunsese însă să-l deranjeze. Se pare însă că azi nu-l deranjează să stea alături de Laura Georgescu! Nici să tacă", a atacat Narcisa Iorga.

Aceasta i-a transmis clar lui Moraru că CNA-ul ar putea să găsească și un motiv să-l amendeze sau poate chiar să-i retragă licența. În final, Narcisa Iorga a anunţat că şi Dan Grigore, alt membru CNA îi susţine demersul lui Radu Moraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.