Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Năstase îl contrazice pe Iliescu. + Iohannis, posibil trafic de influenţă

nastase iliescu

Fostul premier Adrian Năstase îl contrazice pe Ion Iliescu în privinţa alegerilor din PSD. Dacă fostul preşedinte consideră că alegerea liderului PSD de toţi membrii de partid aduce aminte de Ceauşescu, Năstase consideră că varianta este una modernă.

"Alegerile la PSD se vor face pe o formula moderna, utilizata de Partidul Socialist Francez si de Partidul Muncii din Israel. Nu cred insa ca este suficient timp pentru pregatirea lor in aceasta modalitate", scrie Năstase pe blog.

Fostul premier ţine să-l averizeze şi pe preşedintele Iohannis că discuţiile cu afaceriştii americani se poate traduce prin trafic de influenţă. "Intalnirea presedintelui Johannis cu concerne economice americane – atentie, pentru americani inseamna activitate de lobby, pentru presedinte poate insemna trafic de influenta", mai scrie Adrian Năstase.

Adrian Năstase are un comentariu şi despre refugiaţi. Acesta crede că migranţii vor refuza să vină în România, din cauza condiţiilor improprii. "Romania a avut o idee de geniu: a aratat corturile in care vor sta refugiatii „nostri” la iarna. Ar trebui sa fii nebun sa vii din „tarile calde” sa ingheti in ele. Asa incat s-ar putea sa ne rugam de unii dintre ei sa vina sa completeze cotele", mai scrie fostul premier pe blog.

Vezi şi: Se rupe PSD? Ion Iliescu îi dă lovitura FATALĂ lui Liviu Dragnea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.