Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nastase, propunere inedita: Columna lui Traian Basescu, cu victimele lui

nastase

Fostul premier Adrian Nastase vine cu o idee inedita, inspirat de vizita sa in Londra si de replica Columnei lui Traian din muzeul Victoria si Albert Museum.

Intristat de decizia instantei de a-l condamna pe doctorul care i-a salvat viata dupa tentativa de suicid la 1 an de inchisoare cu suspendare, Nastase se intreaba cand se va realiza o Columna a lui Traian Basescu, cu victimele lui din cei zece ani de mandat.

"Am aflat astăzi ca doctorul Bradisteanu a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru ca m-ar fi “favorizat” in calitate de pacient-infractor. Mi-e greu sa comentez o astfel de decizie a ICCJ. Sigur ca am înțeles ratiunea ei. De aceea, l-am sunat – după trei ani – pe Serban Bradisteanu si mi-am cerut scuze. Am vrut apoi sa merg in Hyde Park, in Colțul celor care vorbesc fara sa-i asculte cineva. M-am răzgândit si am fost la Victoria si Albert Museum, de unde va trimit o fotografie, cu o replica a Columnei lui Traian, împreuna cu întrebarea când se va realiza o Columna a lui Traian Basescu, cu victimele lui din cei zece ani care au trecut?!", a scris Nastase pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.