Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Năsui rupe orice punte cu Iohannis și PNL! Atac violent la președinte și Florin Cîțu: Sunt în stare să dea oricât din banii noştri, ca să cumpere susţinerea PSD

captura Antena 3
Claudiu Nasui

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, (USR) afirmă că preşedintele Klaus Iohannis şi "PNL aripa Cîţu sunt în stare să dea oricât din banii noştri, ca să cumpere susţinerea PSD pentru 6 luni". El susţine că PNL "este cu spatele la zid". "Dacă se aliază cu noi, nu o să poată lua banii aceia liniştiţi şi o să încercăm să facem reforme", adaugă el.

"În secunda aceasta, domnul Iohannis şi PNL aripa Cîţu sunt în stare să dea oricât din banii noştri, ca să cumpere susţinerea PSD pentru 6 luni. Ei chiar au impresia că «ne învaţă o lecţie» pentru că n-am acceptat ca corupţia să se desfăşoare sub ochii noştri la guvernare, ba chiar cu semnătura noastră. De asemenea, toată tevatura din PSD, cu dezbaterile şi leşinurile că ar putea vreodată PSD să se alieze cu PNL sunt doar o tactică de negociere de-a PSD-ului ca să obţină cât mai mulţi bani din PNDL, PNRR şi alte fonduri publice", susţine Claudiu Năsui, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El afirmă că sunt două calcule pe care le fac PSD şi PNL acum: unul economic, altul politic.

"Calculul economic este că s-ar putea ca PSD să ia chiar mai mult din bani decât PNL din 3 motive. Primul este că au aproape dublu voturilor în parlament. Al doilea este că au mai mulţi primari. Al treilea că PNL este cu spatele la zid. Dacă se aliază cu noi, nu o să poată lua banii aceia liniştiţi şi o să încercăm să facem reforme. Dacă nu se aliază cu noi, sunt la cheremul PSD. Calculul politic este că românii vor uita toate acestea până în 2024. O să pună de o destrămare prin 2023. După care o să plătească mass media să pară că sunt unul opusul celuilalt şi că ei sunt cele două alternative", adaugă Năsui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.