Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala de handbal feminin tineret a României a ratat șansa de a juca finala Campionatului European: Se va lupta pentru medalia de bronz

news.ro
handbal minge

Naţionala de handbal feminin tineret a României a fost învinsă, vineri, de Ungaria, scor 34-26 (18-16), în semifinalele Campionatului European găzduit de Piteşti. Tricolorele vor juca pentru medalia de bronz cu Portugalia, iar Ungaria, deţinătoarea titlului, va întâlni Danemarca în finală.

În debutul partidei cu Ungaria a fost ţinut un moment de reculegere în memoria antrenorului Ion Crăciun, decedat joi, la doar 67 de ani.

În cealaltă semifinală, tot vineri, Danemarca a dispus de Portugalia, cu scorul de 38-35. Astfel, duminică învinsele România şi Portugalia vor juca pentru medalia de bronz, iar învingătoarele din semifinale, Danemarca şi Ungaria, vor disputa finala pentru trofeu.

Echipa României s-a calificat greu în grupele principale, după ce în grupa preliminară B a încheiat pe locul 2, în urma rezultatelor 41-33 cu Islanda, 30-26 cu Portugalia şi 35-30 cu Germania. În primul meci din grupa I, tricolorele au dispus la scor de Suedia, cu 42-34, iar apoi a învins entuziasmant Elveţia, cu 41-36, obţinând calificarea în semifinale.

România găzduieşte un Campionat European după 23 de ani. În 2000, la Bucureşti, naţionala tricoloră ocupa locul 4 la CE de senioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.