Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala masculină de volei a rămas fără antrenor

kuma.fm
volei

Federaţia Română de Volei şi antrenorul naţionalei masculine a României, Dănuţ Pascu, au decis, de comun acord, încheierea raporturilor contractuale, informează FR Volei, potrivit news.ro.

Selecţioner al echipei reprezentative din 2014, Dănuţ Pascu (57 de ani) este antrenorul care în 2019 a calificat naţionala română la un turneu final al unui Campionat European după o pauză de 24 de ani. În acelaşi an, sub îndrumarea sa, echipa a câştigat Silver League, promovând în Golden League.

"Federaţia Română de Volei îi mulţumeşte lui Dănuţ Pascu pentru munca depusă în perioada petrecută la naţională şi îi doreşte mult succes în activitatea profesională!", a precizat FR Volei.

Citește și: DOSAR Cum a ajuns DNA la `cârtița` de la CONTRA-INFORMAȚII Suceava...

Numele noului antrenor principal al naţionalei masculine va fi anunţat în curând.

Echipa de volei masculin a României a învins duminică, la turneul de la Ploieşti, reprezentativa Slovaciei, scor 3-1 (25-19, 16-25, 25-22, 25-15), în ultimul meci al preliminariilor CE2021. Victoria rămâne însă de palmares, pentru că România a ratat calificarea la turneul final.

România a încheiat preliminariile pe locul 3 al Grupei E, cu 10 puncte, şi un bilanţ de trei victorii şi trei înfrângeri, ratând astfel calificarea la turneul final al CE-2021.

Rezultatele obţinute de tricolori la turneele preliminare de la Nitra şi Ploieşti sunt următoarele: 3-0 şi 3-1 cu Albania, 1-3 şi 2-3 cu Elveţia, 1-3 şi 3-1 cu Slovacia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.