Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionala U21 a debutat în forţă la EURO U21 2019: Tricolorii lui Mirel Rădoi au marcat de două ori în primul sfert de oră

nationala tineret fotbal

Echipa națională de tineret a României a început cum nu se poate mai bine primul meci de la EURO U21 2019. Tricolorii lui Mirel Rădoi au debutat la turneul final în fața selecționatei Croației, iar în primele 15 minute ale partidei tabela de marcaj arăta 2-0 pentru români, potrivit mediafax.

În minutul nouă George Pușcaș a deviat în centrul careului, fundaşul Benkovic a atins mingea cu mâna, iar jocul a fost întrerupt după consultarea VAR. Centralul Bobby Maden a consultat VAR-ul, după care a indicat penalty. Puşcaş a transformat lovitura de la 11 metri și a deschis scorul pe stadionul din San Marino.

Citește și: Cine este, de fapt, Tudor Biaciu, cel care a făcut declarații explozive despre ‘clanurile’ din sistemul bugetar – Mafia fondurilor europene

Patru minute mai târziu, Ianis Hagi a marcat după o nouă acţiune de excepţie a lui Puşcaş. Vârful lui Palermo a profitat de o neînţelegere a fundaşilor croaţi, a recuperat în careul advers, după care a trimis pe lângă Posavec. Croaţii au respins de pe linia porţii, dar numai până la 8 metri, unde a apărut lansat Ianis Hagi. Fiul "Regelui" a trimis cu putere în plasă, pentru 2-0, reuşind astfel să îndeplinească o formalitate.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

Croații nu au pierdut timpul și au redus din diferență. În minutul 18, Nikola Vlasic a recuperat după o pasă greşită la mijlocul terenului, a sprintat spre careul nostru, după care a şutat la colţul lung de la 20 de metri. Mingea s-a oprit în plasa laterală, după ce Ionuţ Radu n-a reuşit să respingă.

Până la jumătatea primei reprize, căpitanul naționalei României a reușit o paradă de senzație. Acelaşi Nikola Vlasic a şutat la colţul lung, de la 16 metri, dar Radu s-a întins superb şi a respins cu vârful degetelor, iar scorul a rămas 2-1 pentru România.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

"Primul 11" al României U21: Ionuţ Radu - Manea, Nedelcearu, Paşcanu, Fl.Ştefan - T.Băluţă, Cicâldău - Man, Hagi, Ivan - Puşcaş

"Primul 11" al Croaţiei U21: Posavec - Uremovic, Benkovic, Katic, Sosa - Vlasic, Sunjic, Moro - Halilovic, Jakolis, Brekalo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.