Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naţionaliştii din Franţa vor măsuri urgente după atentate: 'Închidem graniţa cu Belgia'

marine le pen

Lidera formaţiunii franceze de extremă dreapta Frontul Naţional (FN), Marine Le Pen, a cerut marţi închiderea imediată a frontierei Franţei cu Belgia, după atacurile teroriste care au avut loc marţi la aeroportul şi metroul din Bruxelles, transmite agenţia EFE.

'Pentru siguranţa tuturor, este imperativ să recurgem la închiderea imediată a frontierei franco-belgiene, o închidere reală, nu una fictivă cum este de mai multe săptămâni, şi la restabilirea controalelor la frontierele naţionale ale ţării noastre', a spus Marine Le Pen într-un comunicat. Ea a apreciat de asemenea că trebuie lansată 'o vastă operaţiune poliţienească' în toate 'cartierele mărginaşe şi să recupereze de acolo toate armele, armele de război şi explozivii'.

Marine Le Pen a subliniat că şi în Franţa există zone 'ale fărădelegii', cum este cartierul Molenbeek din Bruxelles, unde vineri a fost arestat unul dintre autorii atacurilor teroriste care au avut loc pe 13 noiembrie la Paris, Salah Abdeslam, ea criticând totodată 'laxismul care durează de prea mult timp'. 'În faţa fundamentalismului islamist, francezii cer autoritate, acţiune şi voinţă', a conchis lidera Frontului Naţional, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.