Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Navă de transport rusă cu întregul echipaj beat la bord, reținută în Danemarca

nava

Politia daneza a retinut la sfârsitul saptamânii trecute o nava de transport rusa, care efectuase o manevra periculoasa, constatând apoi ca atât comandantul vasului cargo, cât si întregul echipaj de noua persoane se aflau în stare de ebrietate, relateaza luni agentia de presa rusa FlashNord, citata de numeroase mass-media.

Conform datelor preliminare, politia a cerut echipajului vasului 'Ivan Bobrov' sa ancoreze la 1 ianuarie în portul Helsingor, a indicat duminica o sursa din cadrul companiei de transport maritim Trans-NAO, proprietara vasului, indicând ca nava se afla în continuare consemnata în portul danez.

Motivul oficial al retinerii vasului de transport rusesc vizeaza o 'manevra periculoasa ca urmare a faptului ca atât capitanul, cât si echipajul se aflau în stare de ebrietate', a indicat acelasi oficial rus, care nu exclude punerea sub acuzare a comandantului navei pentru iesirea în larg sub efectul bauturilor alcoolice.

Nava cargo 'Ivan Bobrov' plecase din portul britanic Ipswich si se îndrepta spre Riga, capitala Letoniei, potrivit agentiei de presa citate.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.