Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naval Group, lider european în construcția de nave de război, participă la BSDA 2018

Naval Group
nava razboi

Naval Group, unul dintre puținii constructori la nivel mondial de portavioane, submarine nucleare și nave militare de ultimă generație, va fi prezent începând de mâine la la Black Sea Defense & Aerospace 2018 de la Romaero.

Printre navele construite de Naval Group se numără și corvetele Gowind® 2500 pe care gigantul francez vrea să le construiască împreună cu Șantierul Naval Constanța pentru Marina română.

Ministerul Apărării Naționale a demarat procedura pentru achiziția a patru corvete care ar urma să fie construite într-un șantier din România.

Potrivit Naval Group, Gowind® 2500 este o platforma care combină caracteristici antidetecție de neegalat și o rezistență ridicată, având integrate cele mai moderne sisteme NATO de luptă anti-aeriană, anti-submarin și împotriva navelor inamice de suprafață.

Tehnologia integrată în corvetele Gowind® 2500 echipează nave mult mai complexe, precum fregatele și submarinele Marinei franceze, care dispune de cea mai mare flotă a unei țări europene membră NATO.

Succesul Gowind® 2500 pe piețele de export a consolidat poziția Naval Group ca lider european în construcția de nave de luptă.

În prezent există zece corvete Gowind® 2500 comandate sau în curs de construcție în întreaga lume.

Gowind® 2500 a fost selectat recent de Emiratele Arabe Unite, iar Naval Grup este în prezent în negocieri cu diferite țări.

Black Sea Defense & Aerospace 2018, expoziţie şi conferinţă internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale, securităţii cibernetice şi securităţii private, va avea loc în Bucureşti, în perioada 16-18 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.