Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA le-ar putea permite baschetbaliştilor să poarte echipamente cu mesaje sociale

NBA

Chris Paul, component al echipei Oklahoma City Thunder şi preşedintele asociaţiei baschetbaliştilor din NBA, a declarat pentru ESPN că sindicatul sportivilor şi liga colaborează pentru a le permite jucătorilor să poarte echipamente cu mesaje sociale sau caritabile pe spate în locul numelor lor, la reluarea sezonului.

Mesajele personalizate sunt doar o parte a mesajelor pe care sportivii intenţionează să le prezinte până la finalul sezonului. Astfel, pe spatele tricourilor baschetbaliştilor s-ar putea afla, în locul numelor, mesaje ca „Black Lives Matter” şi „I Can’t Breathe”, potrivit news.ro.

Citește și: Situație de groază în spitale! Destăinuirea unei paciente: ‘Trecem prin saloane cu bolnavi să ajungem la toaletă’

„Încercăm să atragem în continuare atebnţia asupra problemelor de inechitate socială. Oamenii spun că problema dreptăţii sociale va fi uitată de toţi la Orlando. Cu aceste tricouri, nu se va uita”, a afirmat Chris Paul.

El a precizat că a discutat cu mai mulţi sportivi, inclusiv cu unii care nu sunt de culoare, şi că susţin cu toţii ideea echipamentelor cu mesaje. Dacă ideea va fi adoptată, jucătorii nu vor fi obligaţi să poarte tricouri cu mesaje sociale.

Sezonul de NBA se va relua în data de 30 iulie, în Orlando, Florida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.