Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, tentaţi să joace la JO 2024

totalbaschet.ro
LeBron James

Staruri din NBA, precum LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, sunt tentaţi să facă parte din echipa de baschet masculin a Statelor Unite la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, conform ESPN, o şansă pentru americani de a şterge contraperformanţa de la Cupa Mondială 2023 (locul patru), transmite AFP.

LeBron James (Los Angeles Lakers), dublu campion olimpic şi cvadruplu campion al NBA, va încerca să convingă alte vedete ale ligii nord-americane de baschet să se alăture echipei SUA, care la Paris va încerca să obţină a cincea medalie olimpică de aur consecutivă, conform portalului The Athletic.

Conform canalului ESPN, printre jucătorii care ar putea accepta această provocare se numără Stephen Curry, recordmanul aruncărilor de trei puncte din NBA, cu patru inele de campion NBA, mai ales că echipa SUA urmează să fie pregătit de Steve Kerr, actualul său antrenor de la Golden State Warriors.

James, 38 ani, a condus Statele Unite la medaliile de aur de la Beijing 2008 şi Londra 2012, dar a făcut parte şi din echipa care a cucerit doar bronzul la JO 2004 şi la Mondialul 2006 din Japonia.

Kevin Durant (Phoenix Suns), campion olimpic la Londra 2012, Rio 2016 şi Tokyo 2021, ar putea accepta să joace şi la Paris 2024.

Printre alţi jucători doriţi de James la Paris se numără, conform The Athletic, Anthony Davis (Lakers), Jayson Tatum (Celtics Boston) şi Draymond Green (Golden State Warriors), în timp ce ESPN îi citează de asemenea pe Chris Paul (Golden State Warriors) şi Devin Booker (Phoenix Suns).

La Mondialul de baschet din Filipine, Japonia şi Indonezia, echipa SUA, fără niciun superstar în componenţă, a fost învinsă de Germania în semifinale şi a apoi de Canada în meciul pentru medaliile de bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.