Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ne dorim mai mult, palmaresul FRL ne obligă, spune Pîrcălabu, după ce a câştigat un nou mandat de preşedinte la Federație

www.insport.ro
lupte

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, reales în unanimitate pentru al treilea mandat la conducerea FRL, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că votul membrilor afiliaţi este unul de încredere, dar a precizat că în continuare îşi doreşte rezultate mai bune în concursurile internaţionale deoarece palmaresul şi istoria FRL obligă.

"A fost un vot de încredere pentru că lucrurile sunt OK la Federaţia Română de Lupte. Suntem pe un făgaş bun. E adevărat însă că ne dorim mult mai mult, adică rezultate mai notabile pentru că palmaresul şi istoria Federaţiei Române de Lupte ne obligă. Sper eu ca pas cu pas să îndeplinim toate obiectivele începând cu anul acesta şi pe viitor să devenim mai vizibili şi mai reprezentativi ca şi performanţe pentru România. Partea frumoasă a amânării Jocurilor Olimpice de la Tokyo este că acum avem două ediţii într-un mandat. Iar obiectivele noastre sunt una-două medalii la Tokyo şi la fel şi la Paris în 2024", a afirmat Pîrcălabu.

Citește și: BREAKING SURSE Mai mulți cântăreți autohtoni au apelat la FALSIFICATORI -Nu aveau unde cânta în perioada stării de urgență dar introduceau contracte de servicii

Preşedintele a menţionat că are susţinerea Adunării Generale pentru construcţia Complexului Sportiv de pregătire de la Râşnov. "Am comunicat astăzi în Adunarea Generală noul proiect al federaţiei, şi anume construirea unui complex sportiv la Râşnov. Membrii afiliaţi l-au susţinut în totalitate, sunt oameni care se gândesc la viitor şi şi-au dat seama ce înseamnă acest nou proiect pentru luptele româneşti. Va fi o gură de oxigen pentru noi ca şi autofinanţare, economii la buget şi tot ce înseamnă sparring parteneri pe măsură în activitatea noastră de performanţă. Ţinând cont de condiţiile actuale legate de pandemie, nu îmi asum finalizarea acestui proiect în actualul mandat, dar vreau să îl începem cât mai repede posibil, poate chiar anul acesta. Iar apoi, dacă nu îl finalizăm în acest mandat, atunci în următorul, important e că dacă îl începem el trebuie şi dus la bun sfârşit. Eu voi încerca să atrag cât mai mulţi parteneri alături de federaţie pentru că noi construim pentru România, pentru generaţiile următoare de luptători români", a explicat el.

Pîrcălabu a precizat că nu îi va dezamăgi pe cei care i-au acordat încrederea.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea. Aşa cum nu i-am dezamăgit până acum, nu îi voi dezamăgi nici în continuare. Sunt sigur că doar uniţi putem face lucruri deosebite pentru luptele româneşti", a adăugat el.

Răzvan Pîrcălabu a fost ales, miercuri, în unanimitate pentru un nou mandat, al treilea, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Lupte, a declarat, pentru AGERPRES, oficialul FRL.

La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri au participat 98 din cei 192 de membri afiliaţi ai federaţiei.

Aflat la conducerea Federaţiei Române de Lupte din 2013, Pîrcălabu a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte.

Tot miercuri, membrii afiliaţi ai FRL au ales vicepreşedinţii şi membrii din cadrul Biroului Federal. Nici la aceste posturi nu au existat contracandidaţi.

Citește și: Pedepse de peste 15 ani de închisoare pentru Ioana Băsescu și peste 12 ani pentru Elena Udrea CERUTE de DNA în dosarul campaniei electorale din 2009

Astfel, cele trei locuri de vicepreşedinte au fost ocupate de Constantin Borăscu, Alexandru Ballai şi Constantin Iancu, în timp ce în posturile de membru în Biroul Federal, în număr de şapte, au fost aleşi Anton Arghira, Ferenc Gyarmati, Gigi Pambuca, Adrian Dacica, Mircea Doru Dumitraşciuc, Constantin Scuturiciu şi Georgiana Filip Paic.

La Adunarea Generală de miercuri a asistat o delegaţie oficială din Turcia, condusă de Onder Yakşi, directorul de protocol al Federaţiei Internaţionale de Lupte (UWW).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.