Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neagoe despre centralul Antonie: Arogant, plin de el. A descoperit mersul pe jos

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Argeş, scor 0-1, că arbitrul Andrei Antonie este “arogant, plin de el” şi “a descoperit mersul pe jos”, potrivit news.ro.

”În februarie, am jucat tot cu FC Argeş aici, acelaşi arbitru, la un contact după care Graovac a ieşit cu nasul spart, domnul arbitru se interesa doar de jucătorul Argeşului.

Acelaşi scenariu şi azi, a fost henţ la 0-0 în careul lor. În minutul 92 i-a spart arcada unui jucător de-ai mei, la marginea careului, trebuia să dea fault. Iarăşi, Boe-Kane a ieşit plin de sânge, n-a dat fault.

Citește și: BREAKING Dragnea a SCOS IEPURELE DIN PĂLĂRIE în fața judecătorilor...

Arbitrii sunt şi ei oameni, nu ştiu dacă e coincidenţă. E acelaşi arbitru, e acelaşi scenariu, adversarii au jucat foarte dur. I-am zis arbitrului din primul minut, mi-a zis că lasă jocul. Am ajuns în tribună că aşa a vrut el. El este inventatorul, a descoperit mersul pe jos.

Ăsta e domnul Antonie, arogant, plin de el. Nu l-am înjurat, nu l-am jignit. I-am zis doar 'bravo, ţi-ai făcut datoria, ai arbitrat foarte bine'. Şi mi-a dat roşu.

Putea să vină să-mi spună ceva, orice, că eu nu l-am jignit. Dacă l-aş fi jignit, era normal să mă dea afară. L-am întrebat dacă l-am înjurat, dacă i-am vorbit urât.

Asta este, putem să comentăm în faţa domnului Antonie? Dacă a descoperit mersul pe jos, el e inventatorul. Eu sunt un simplu muritor, muncesc, dar măcar o fac cu onestitate.

Pe el nu-l întreabă nimeni nimic, i-a spart faţa ăluia şi n-a dat nimic”, a spus Neagoe, potrivit digisport.ro.

Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Malele, în minutul 78, din penalti.

În minutul 90+2, a fost eliminat tehnicianul Eugen Neagoe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.