Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neamţ: Tote proiectele de investiţii începute în judeţ vor continua - susţine preşedintele PNL, Mugur Cozmanciuc

Mugur Cozmanciuc

Toate proiectele de investiţii care au fost începute în judeţul Neamţ vor continua, a dat asigurări, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei PNL, deputatul Mugur Cozmanciuc.

"Orice voce solitară care spune că nu vor continua nu face decât să fie într-o mare eroare şi să transmită mesaje distorsionate. Noi, ca parlamentari ai PNL, vom continua şi vom susţine proiectele de investiţii din judeţ, indiferent de obiectiv. Un singur lucru trebuie spus: fiecare proiect de investiţii se va desfăşura conform cadrului legal. Bănuiesc că şi până acum a fost la fel", a declarat Mugur Cozmanciuc, conform agerpres.ro.

Parlamentarul a dat ca exemple Autostrada Ungheni - Iaşi - Târgu Neamţ - Târgu Mureş, drumul expres Piatra Neamţ - Bacău sau continuarea reabilitării drumului naţional DN15 Bicaz - Poiana Largului, care vor primi finanţare din partea Guvernului PNL.

Pe de altă parte, deputatul Mugur Cozmanciuc a precizat că toate facturile depuse spre decontare pe PNDL 1 şi 2 vor fi achitate de guvern până la sfârşitul anului, dacă sunt în conformitate cu realitatea şi prevederile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.