Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEAŞTEPTAT Ce s-a întâmplat la două zile după lansarea partidului lui Dacian Cioloş: Anunţul care poate răsturna totul

stiripesurse.ro / Florin Puşcaş
ciolos perete zid murala

Fostul premier, Dacian Cioloş, şi-a lansat un nou partid în urmă cu câteva zile. Formaţiunea Mişcarea România Împreună se pare că a fost extrem de aşteptată. Anunţul venit la doar 48 de ore de la lansarea partidului este unul cu totul neaşteptat.

Citește și: Lider ALDE, mesaj exploziv după publicarea protocolului de colaborare dintre PÎCCJ și SRI: 'Lucrurile sunt mult mai grave decât par'

Unul dintre liderii formaţiunii, Alin Mituţă, a anunţat, pe Facebook, că peste 26.000 de persoane s-au înscris “cu nume şi prenume” pe site-ul formaţiunii politice în primele două zile. „La 48 de ore de la anunţarea noului partid, 26 012 persoane s-au înscris “cu nume şi prenume” pe site-ul nostru ca susţinători ai RO+. Dintre aceştia, 16 036 au cerut să fie membri de îndată ce RO+ va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului Bucureşti. 16 mii de oameni în 48h care vor să fie membri ai unui partid politic. Pentru mine e incredibil. Politica nu mai e mocirlă. E despre noi, împreună“, a scris Alin Mituţă.

Citește și: Mircea Diaconu, anunț neașteptat: Nu mai candidez în 2019. Motivul pentru care RENUNȚĂ

Alin Mituţă a fost directorul de cabinet al premierului Dacian Cioloş în timpul guvernării tehnocrate. Ulterior, Mituţă a devenit director executiv al Asociaţiei România 100, platforma civică lansată de Dacian Cioloş alături de alţi miniştri tehnocraţi. Cioloş a anunţat, vineri, noul partid, denumit Mişcarea România Împreună. Acesta a anunţat că a depus documentele de înfiinţare la Tribunalul Bucureşti. Printre membrii fondatori se numără Dragoş Pîslaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Valeriu Nicolae şi Liviu Iolu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.