Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE Cum să fugi cu succes de mâna DNA. Un caz controversat care arată adevărata față a `afacerii`

SKY NEWS
europol arestare mandat

Un articol publicat recent în prestigiosul ziar „The Independent” de Denis McShane, fostul ministru britanic al Afacerilor Europene, demască potențialul nociv al manipulării organizate de avocații și casele de PR ale lui Alexander Adamescu, pentru a-l scăpa de Mandatul European de Arestare emis acum mai bine de un an pe numele lui.

Rezultatul campaniei lor în rândul parlamentarilor conservatori este că „în toată Europa, teroriștii și ceilalți criminali celebrează vestea că Marea Britanie se va retrage din sistemul  Mandatului European de Arestare, care a adus înapoi în UK sute de făptuitori ai unor crime grave, pentru a da socoteală în fața justiției”. Și îl citează pe Amber Rudd, ministrul de Interne, care declara în Camera Comunelor că Mandatul European de Arestare este „absolut esențial pentru a realiza în mod eficient judecarea criminalilor, violatorilor și pedofililor pe care îi avem de judecat.” Pe baza lui, în perioada 2009-2016 Marea Britanie a extrădat 15.819 cetățeni europeni, deci o medie de 586 de persoane/țară membră UE, primind în schimb 1.716 britanici fugiți în alte țări.

În cazul lui Adamescu „avocații săi britanici au organizat o campanie zgomotoasă, insistând pe nevinovăția lui, iar conservatorii ce militează împotriva Mandatului European de Arestare li s-au alăturat. Numai că Mandatul European de Arestare nu::::

TOATE DETALIILE AFACERII

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.