Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie la Iași: Un senator PNL se înscrie în cursa pentru primărie! E al nouălea

Senatorul Dumitru Oprea, co-preşedinte PNL Iaşi, a anunţat, joi, că s-a înscris în competiţia internă a formaţiunii politice pentru Primăria Iaşi.

Senatorul Dumitru Oprea afirmă că deşi era hotărât să candideze pentru funcţia de primar, a vrut mai întâi să ştie că această intenţie este considerată oportună de cât mai multe persoane la a căror părere ţine foarte mult.

"Am vrut să mă asigur că am, întâi de toate, sprijinul total al familiei. Am discutat cu foşti şi actuali colaboratori, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai societăţii civile, oameni de cultură, colegi din mediul universitar, tineri şi, bineînţeles, colegi de partid, din Iaşi şi de la nivel central. Energiile pe care mi le-au transmis mă fac să fiu convins că această candidatură este nu numai oportună, dar va fi şi susţinută. Urmează o competiţie internă, alături de colegi din mai multe generaţii şi diverse medii ale societăţii ieşene", a spus Dumitru Oprea.

El a adăugat că în lunile ce urmează va prezenta ieşenilor un plan strategic care va arăta cum poate să renască Iaşiul şi să ajungă, în scurt timp, unul dintre oraşele cele mai puternice ale ţării.

Până acum, alţi opt liberali ieşeni şi-au exprimat dorinţa de a fi candidatul Partidului Naţional Liberal la fotoliul de primar al municipiului Iaşi. Printre aspiranţii la titulatura de candidat PNL la alegerile locale din vara lui 2016 se află fostul viceprimar Marius Sorin Dangă şi fostul prefect Dragomir Sava Tomaşeschi.

Senatorul PNL Dumitru Oprea a mai candidat la funcţia de primar al Iaşiului în 2008, când era membru al Partidului Democrat - Liberal. În campanie a fost susţinut de creatoarea de modă Irina Schrotter. La cel de-al doilea tur de scrutin electoratul l-a preferat pe principalul său contracandidat, social-democratul Gheorghe Nichita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.