Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE TOTALĂ - FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Europa după 6-6 în Serbia şi lovituri de departajare/ VIDEO

gsp.ro
fcsb

FCSB a reuşit să elimina echipa Backa Topola (Serbia), în turul 2 preliminar al Europa League. Scorul după 90 de minute a fost 4-4, iar după prelungiri 6-6, FCSB primind două goluri deşi avea doi oameni în plus pe teren. Portarul Ducan, cu o prestaţie catastrofală în timpul meciului, s-a revanşat şi a apărat o lovitură de la 11 metri, iar FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar (5-4 la lovituri de departajare).

Sârbii au condus cu 2-0, apoi au rămas în inferioritate numerică şi au reuşit totuşi să înscrie de patru ori. De la Backa au fost eliminaţi doi jucători (Ponjevic ’44 şi Siladji ‘103). Trei dintre golurile înscrise în inferioritate numerică de Backa au venit la un minut după goluri marcate de FCSB.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 6-6, golurile fiind înscrise de Milicevic ’11, Duronjic ’14, Antonic ’51, Tomanovic ‘90+4, ‘117 şi Tumbasevic ‘105+1 pentru gazde, respectiv Coman ’25, Man ’50, ’63 (penalti), ‘105, Balaz ‘90+3 (autogol) şi Petre ‘108 pentru FCSB. Penaltiul a fost acordat pentru un fault la Coman.

La loviturile de departajare, portarul echipei FCSB, Răzvan Ducan, a apărat lovitura lui Banjac, de la Backa Topola. Pentru Backa au înscris Tomanovic, Zec, Antonic şi Djuric. Pentru FCSB au marcat Moruţan, Perianu, Panţîru, Petre şi Man.

Florinel Coman a părăsăt terenul accidentat, în minutul 73, fiind înlocuit cu Horşia.

Echipa FCSB a fost condusă de pe bancă de Mihai Pintilii, antrenorul principal Anton Petrea fiind testat pozitiv cu coronavirus. FCSB a înregistrat în ultimele zile mai multe cazuri de Covid-19, fiind găsiţi infectaţi jucătorii Andrei Miron, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru, dar şi câţiva oficiali şi membri ai stafului tehnic. Ca urmare a tuturor acestor cazuri, FCSB a avut în Serbia doar trei rezerve: Petre, Ion şi Horşia.

Formaţia bucureşteană a jucat în Serbia în următoarea formulă: FCSB: Ducan - Creţu, Simion, Briceag, Pantea (Ad. Petre ’21) - Perianu, Moruţan, Panţiru - Man, Buziuc (R. Ion ’46), Coman (Horşia ’73).

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Olanda, cu Dennis Higler la centru, ajutat de Charles Schaap, Jan de Vries şi rezerva Siemen Mulder.

În turul trei preliminar, FCSB va întâlni echipa cehă Slovan Liberec, la 24 septembrie, pe teren propriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.