Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE totală în Moldova, pe 9 mai: PNL face miting în paralel cu PSD. Liderii europeni vor privi bătălia de la Sibiu

sah

PNL Neamţ organizează joi, 9 mai, de la ora 18.00, lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare, eveniment la care vor fi prezenţi lideri ai PNL din judeţele Moldovei şi preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Citește și: Sondaj CURS - Cum stau partidele cu o lună înaintea alegerilor europarlamentare

Mitingul PNL se va organiza în paralel cu cel al PSD, organizat la Iași, tot pe 9 mai. În același timp, la Sibiu are loc Summit-ul UE, eveniment la care participă toți liderii europeni.

Potrivit unui comunicat de presă al PNL Neamţ remis, luni, AGERPRES, liderii şi candidaţii PNL vin să stea de vorbă cu cetăţenii din judeţ "care îşi doresc o schimbare, care îşi doresc să fie reprezentaţi la nivel european de europarlamentari care să reprezinte interesele Neamţului, ale Moldovei şi ale României cu responsabilitate şi maxim interes".

Liberalii susţin că evenimentul din data de 9 mai, de la Piatra-Neamţ, are o însemnătate aparte, având în vedere că în această zi sunt aniversate Ziua Independenţei şi Ziua Uniunii Europene.

"Ne bucurăm că în data de 9 mai liberalismul va fi celebrat la Piatra-Neamţ şi că avem ocazia să celebrăm apartenenţa noastră la Uniunea Europeană, să arătăm că suntem uniţi şi că ne dorim schimbarea, ne dorim ca România, Neamţul şi Moldova să fie în primul rând. Aşa că îi invităm pe toţi nemţenii să ni se alăture la acest eveniment, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din municipiul Piatra-Neamţ! Împreună vom demonstra că Neamţul nu este PSD! E timpul liberalilor să ducă România în primul rând", se mai arată în comunicat.

Ludovic Orban şi Rareş Bogdan au mai fost prezenţi în judeţul Neamţ la debutul campaniei electorale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.