Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE totală în Timișoara: VALIDAREA lui Dominic Fritz, ATACATĂ în instanță

Facebook.com/Dominicprimar
dominic fritz

USR-iștii care au câștigat primăriile marilor orașe nu par să aibă noroc atunci când vine vorba de preluarea mandatului. Dacă Nicușor Dan a anunțat că are zeci de contestații în instanță privind validarea mandatului său la Primăria Capitalei, același lucru l-a pățit și primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz.

Citește și: SURSE Motivul INCREDIBIL pentru care au EȘUAT negocierile dintre PNL și USR în Timiș

Judecătorii au validat mandatul lui Fritz pe 15 octombrie, iar învestirea ar fi trebuit să aibă loc pe 27 octombrie, însă validarea acestuia a ajuns în instanță, așa că va fi judecată la Tribunalul Timiș, conform deBanat.ro.

Negocierile dintre USR și PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliul Județean Timiș au eșuat din motive incredibile. Alin Nica, liderul PNL Timiș și președintele ales al CJ Timiș, și Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, nu au reușit să se înțeleagă pe împărțirea posturilor cheie din administrație. Motivul însă e independent de cei doi. Artizanul jocurilor din PSD Timiș e Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare, un pedelist cu ștate vechi care pare să conducă de facto organizația PNL din Timiș.

Groza a bătut cu pumnul în masă cerând ca PNL să primească ambele posturi de vicepreședinte al Consiliul Județean Timiș, asta deși înțelegerea inițială prevedea că funcțiile să fie ocupate de Alexandru Preoteasa, PNL, omul lui Alin Nica, și de Cristian Moș, candidatul USR la șefia CJ Timiș. Practic, Groza a reușit, pe ultima sută de metri, să își impună în CJ Timiș omul de încredere, pe Marius Hitiaș, pentru care acum vrea funcția de vicepreședinte al CJ Timiș. Astfel, Groza a decis ca PNL Timiș, condus pe hârtie de Alin Nica, să renunțe la pretențiile de a avea un viceprimar și să ceară ambele funcții de vicepreședinte de la CJ Timiș, lucru care s-a dovedit a nu fi pe placul celor din USR, așa că negocierile au eșuat, iar USR a trecut rapid la amenințări, explicând că nu e exclusă o alianță cu PSD sau PRO România la Primăria Timișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.