Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE TOTALĂ La DSP Brașov, în plină pandemie de COVID-19, a fost cocoțat șef un jurist în dauna unui medic reputat

Inquam Photos/ Octav Ganea
ministerul sanatatii

Lumea medicală din Brașov este bulversată după ce, la Direcția de Sănătate Publică a venit un ordin în care Mihaela Zichil, inspector de resurse umane în cadrul instituției, este detașată de lunea viitoare pe postul de director executiv! Asta in conditiile in care, inițial, la propunerea Intitutiei Prefectului, a Consiliului Judetean, a Primăriei și a Universității Transilvania, Facultatea de Medicina, acum 2 zile a fost numita Andrea Neculau, președintele Asociatiei Medicilor de Familie, cadru didactic al Facultății de Medicina

Vezi și: Au difuzat din greșeală un mesaj al președintelui Italiei: filmulețul a devenit viral

Nu știm cine este în spatele unor astfel de jocuri în plină epidemie de coronavirus, după ce sănătatea brașoveană se află în situația în care se află din punct de vedere adminsitrativ, când ani de zile șef de comisie de sănătate și președinte de consilii de administrație la spirale din Brașov a fost Andrei Kadas, asociatul în afaceri al clanului de interlopi Alexa, relatează newsbv.ro

”Este incredibil cum încă se mai pot gândi la astfel de manevre cât timp în România avem 24 de morți și aproximativ 1.300 de persoane confirmate oficial ca fiind infectate cu coronavirus. Nici în al XII-lea ceas nu înțelegem că nu mai contează pilele instalate în funcții și că avem nevoie de specialiști?

Ce măsuri poate să propună doamna respectivă, ca inspector de resurse umane, în locul unui medic, după cum se anunțase ințial, care este și cadru universitar?

Dacă tot este decretată stare de urgență, poate parchetele, poliția, corpul de control al primului ministru declanșează o anchetă în acest caz. Sau suntem toți în fază terminală și nu mai contează ce se întâmplă în țara asta?”, se întreabă jurnaliștii brașoveni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.