Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu a bătut palma cu Pro România: candidați comuni la alegerile locale în Capitală

fuziune

Partidul ADER condus de Neculai Onțanu, fost primar PSD al sectorului 2 din Capitală, a semnat miercuri un acord politic cu Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, pentru sustinerea candidaturii independente a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale, precum si pentru o alianta in Bucuresti la viitoare alegeri locale din 2020, unde cele doua partide, Pro Romania si ADER, vor avea candidati comuni la primarii.

Fost secretar general UNPR, Onțanu a ieșit din politică în 2016, după ce a fost arestat preventiv și s-a reactivat în 2017 după ce a scăpat de acuzațiile pe care i le-au adus procurorii. În 2018 a pus bazele partidului „Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie” (ADER). Onţanu a fost cel mai longeviv primar de sector din București, cu patru mandate în fruntea sectorului 2 (2000-2016).

„PARTIDUL PRO ROMANIA și PARTIDUL ADER ”ADER LA DEMOCRAŢIE, EDUCAŢIE ŞI RECONSTRUCŢIE”, au hotărât semnarea unui Acord Politic prin care se realizează, la nivelul Municipiului București, o alianță al carei obiectiv este susținerea comună a candidatului Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din luna noiembrie 2019 și, ulterior, susținerea celor mai buni candidati pentru alegerile locale din anul 2020.

Prin Acordul Politic se stabilește mobilizarea organizațiilor București și ale sectoarelor Capitalei pentru obținerea unui scor electoral care să-l propulseze pe Candidatul Mircea Diaconu în turul 2 al alegerilor prezidențiale și ulterior câștigarea alegerilor din luna noiembrie 2019.

Acordul Politic al celor două organizații din București a fost semnat astăzi 16.10.2019, în prezența unor lideri ai celor două partide, din partea partidului Pro România de către domnul Nicolae Bănicioiu Prim Vicepreședinte al partidului și din partea Partidului ADER de către domnul Marius Cosmescu, Secretarul general al Partidului”, se arata intr-un comunicat de presa trimis de cele doua formatiuni.

Citește și: VIDEO Biografia fără perdea a lui Ludovic Orban, premierul desemnat .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.