Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu, candidatul ADER-PPU(social-liberal) la Primăria Sectorului 2: Administrația locală trebuie să fie dinamică iar conducătorii ei să aibă viziune

ADER
Neculai Ontanu

Candidatul Alianței ADER-PPU(social-liberal) la Primăria Sectorului 2, Neculai Onțanu, face un apel la alegători să voteze responsabil și le amintește că ”Administrația locală trebuie să fie dinamică iar conducătorii ei să aibă viziune.” El susține că că deși traversăm o perioadă în care campania electorală a fost coborâtă, de unii candidați și forțe politice, foarte jos, la vot bucureștenii ar trebui să se uite la candidații și forțele politice responsabile care au proiecte și își doresc la modul cel mai serios progresul pentru localitatea în care trăiesc:

”Parcurgem o perioadă de campanie electorală urâtă, cu atacuri suburbane, cu acuzații nefondate, cu injurii greu de acceptat de oameni. Foarte puțini candidați prezintă proiecte credibile de care oamenii au nevoie. Nu mai vorbesc despre faptul că dezbaterea din actuala campanie electorală este ruptă practic de cerințele unei administrații eficiente. Vrajba, ura și discordia sunt dominante și în aceste condiții nu poți realiza nimic.

Eu îmi propun să colaborez cu Primarul General al Capitalei și cu alte autorități guvernamentale ca împreună să urnim din loc proiecte blocate de această intoleranță, să pornim alte proiecte noi pentru care Uniunea Europeană alocă resurse financiare importante. Trebuie să fim responsabili. Nu avem voie să risipim aceste oportunități.

În Sectorul 2 unde mă bucur de credibilitate și de simpatia marii majorități a locuitorilor voi porni de urgență, împreună cu toți colegii, un program de curățenie generală întrucât sectorul este atât de murdar încât a ajuns pe ultimul loc în București la capitolul curățenie. Vreau să finalizăm reabilitarea termică a tuturor blocurilor; să redăm pentru locuitorii sectorului Centrul Sf. Pantelimon și celelalte  6 centre sociale de educație și sănătate, cu toate activitățile pe care membrii le desfășurau acolo; să reluăm cel mai mare sistem de burse sociale și de merit pentru elevii sectorului și Premiul “Excelență în Educație” pentru recompensarea performanțelor educaționale ale cadrelor didactice; să construim noi creșe pentru copii; să construim în colaborare cu Primarul General al Capitalei pasajele la nivelul trecerilor de calea ferată de pe Șoseaua Petricani, Andronache și Baicului; să repunem în funcțiune pentru populație toate cele 20 de fântâni cu apă potabilă de mare adâncime; să repornim și să dezvoltăm sistemul video integrat de protecție a populației împotriva furturilor, actelor de huliganism și a altor infracțiuni; să construim noi săli de sport pentru școlile generale, liceele și colegiile naționale din sector. Proiectele mele pot fi consultate și pe site-ul: www.neculaiontanu.ro

Eu sunt cel care a făcut astfel de proiecte, pentru că m-a interesat viața oamenilor și doresc să le refac și să fac si altele noi pentru locuitorii sectorului 2.”, susține acesta într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.