Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu, după ce PSD a anunțat că îl susține pe Dan Cristian Popescu la Sectorul 2: 'Mișcarea Catindatului venetic și traseist a stârnit deja revolte'

ADER
Neculai Ontanu

Viceprimarul PNL al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunţat, sâmbătă, că PSD susţine candidatura sa la primăria de sector.

Inițial, PSD anunțase că îl susține pe Neculai Onțanu pentru postul de primar în Sectorul 2. ”Vor să păcălească electoratul cu măsluitul joc politic alba-neagra prin care un partid de stânga să aibă un candidat de dreapta”, opinează Onțanu.

Citește și: Ultimă oră! Ucigașul lui Emi Pian, arestat preventiv!

”Mai sunt exact 7 săptămâni până la alegerile locale din 27 septembrie 2020. În acest răstimp, Neculai Onțanu și echipa sa de campanie va prezenta alegătorilor soluțiile pentru îmbunătățirea calității vieții și a situației economice în Sectorul 2.

În ultimii patru ani, cei care au condus Primăria Sectorului 2 au lăsat un sector tot mai murdar și tot mai lipsit de servicii publice și sociale de calitate. Neculai Onțanu a decis să revină în lupta electorală la cererea oamenilor care în ultimii patru ani au trăit într-o comunitate abandonată de edili.

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea!

Cei care au condus Primăria Sectorului 2 în ultimii patru ani vor să păcălească electoratul cu măsluitul joc politic alba-neagra prin care un partid de stânga să aibă un candidat de dreapta. Curat Murdar!, am putea afirma, precum personajul lui Caragiale, uitându-ne ca la bâlci cum la PSD se fac jocuri pentru a avea drept candidat la Sectorul 2 un liberal pârât și un traseist politic de cursă lungă. Și ca totul să fie precum bomboana pe colivă, Catindatului venetic mai rămâne să i se dea pe tava imposturii președinția Organizației PSD din Sectorul 2, să stabilească el personal lista de consilieri locali și să nominalizeze ca viceprimar o starletă de azi pe mâine.

Mișcarea Catindatului venetic și traseist a stârnit deja revolte în cadrul organizației de sector a PSD pentru că membrii nu doresc să susțină un candidat așa-zis liberal la Primăria Sectorului 2, un Catindat care a înjurat frecvent PSD ul și pe membrii săi.

Citește și: Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important

Neculai Onțanu va fi primarul tuturor locuitorilor Sectorului 2, fie că ei au opțiuni politice de stânga sau de dreapta. Serviciile publice și sociale ale Primăriei Sectorului 2 trebuiesc îmbunătățite și oferite alegătorilor, adică tuturor cetățenilor Sectorului 2. Mulți dintre aceștia vor merge la vot și vor alege în deplină cunoștință de cauză!”, e mesajul transmis pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.