Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu: 'Eu am renunțat la sprijinul PSD pentru a candida la funcția de Primar al Sectorului 2. Nu fac alianțe cu partide toxice'

ADER
Neculai Ontanu

Ceea ce inițial a fost doar un zvon, ulterior s-a confirmat că este realitate! PSD a decis să nu îl mai susțină pe Neculai Onțanu pentru funcția de primar al Sectorului 2.

Însă, fostul edil are altă variantă. Spune că el este cel care a renunțat la ajutorul social-democraților și acuză că ”viitorul candidat membru PSD pentru funcția de Primar s-a întâlnit cu mai multe clanuri interlope pentru a le obține sprijinul și a stabili viceprimarii”.

Citește și: Gabriela Firea lansează un nou atac dur la adresa Guvernului: Minciuna a ieșit la suprafață

”Pentru o corectă informare a opiniei publice referitor la aserțiunile de pe agențiile media potrivit cărora PSD mi-a retras sprijinul de a candida la Primăria Sectorului 2 fac următoarele precizări: încă din data de 11 iunie am avut, la solicitarea lor, mai multe întâlniri cu lideri de vârf ai PSD București care mi-au propus să candidez în diverse formule pentru funcția de Primar al Sectorului 2. Am discutat pe parcurs și formula în care voi accepta o asemenea ofertă și anume într-o alianță dintre PSD și Partidul ADER pe sectoare și la nivel de București. Au fost de acord. Între timp, conducerea PSD luase hotărârea de a nu face alianțe electorale pe București și de a participa de unul singur în alegeri. În ziua de 5 august am avut o a doua întâlnire cu domnul Ciolacu, Președintele PSD și domnul Stănescu în care am arătat că așa cum convenisem la nivel de București să mergem în alianța. Mi-au solicitat ca eu să mă înscriu în PSD iar Partidul ADER să nu mai depună candidați de primari și consilieri la sectoare și la funcția de Primar General al Capitalei. În aceste condiții nu am acceptat sprijinul PSD pentru a candida la Primăria Sectorului 2.

Citește și: Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

Au fost și alte discuții, cu alte promisiuni din parte PSD, pe care nu doresc să le fac publice.

Am echipe care lucrează, precum și proiecte pe care locuitorii Sectorului 2 le apreciază și le așteaptă. Nu fac alianțe toxice cu partide. Am o singură alianță cu cetățenii Sectorului 2. Am înțeles că deja viitorul candidat membru PSD pentru funcția de Primar s-a întâlnit cu mai multe clanuri interlope pentru a le obține sprijinul și a stabili viceprimarii. Să fie sănătoși !

Neculai Onțanu,

Candidat la funcția de primar al sectorului 2.”, precizează fostul primar al Sectorului 2.

Citește și: Marcel Vela avertizează: Suntem cu ochii pe voi! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.