DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Neculai Onțanu, Președinte de onoare a Partidului ADER: Cine conduce totuși România

ADER
Neculai Ontanu

Atenție dragi „expirați”! Se pare că nu ați scăpat, doar s-a mai amânat puțin.

Este halucinant. O degringoladă totală este Guvernarea PNL în România. Și la nivel central dar și la județe și sectoarele din București.

Toți așteptam ca odată cu instituirea Stării de Urgență rigoarea, respectarea necondiționată, de către toți românii, a măsurilor pe care ni le-am asumat pentru protejarea vieților noastre, să devină literă de lege. Din păcate, unora puterea le ia mințile. Grupul de Comunicare Strategică anunță morți care nu mai sunt morți, unii membrii anunță alte măsuri decât cele care sunt în Decretul Prezidențial, alții își dau cu presupusul. Ministrul Sănătății vorbește altă limbă decât cea oficială privind menținerea sau relaxarea măsurilor. Se vede de la o poștă că toți în afară de Șeful Poliției își fac politica proprie iar vedetismul i-a acaparat. În aceste condiții românii nu mai înțeleg nimic și își pun tot mai des întrebarea, cine conduce totuși România? Degringolada de la nivelul Guvernului și a acestui Grup de Comunicare Strategică este responsabilă și a alimentat conflictele care au apărut la nivelul societății, punând viața românilor în pericol.

Și ca să le întreacă pe toate, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru nu vrea nici mai mult nici mai puțin decât să sechestreze pe toți românii de peste 65 de ani în ghetouri, separându-i de societate. Va veni cu mascații să vă ia.

Atenție ! Pericol !  Vine Ministrul Sănătății Nelu Tătaru cu mascații.

Dacă cineva în trecut a dorit și a făcut epurare etnică, blamată și sancționată de întreaga lume civilizată, altcineva peste zeci de ani vrea să facă o altfel de epurare și să smulgă din familii și din casele lor pe unii români care nu au decât vina că au peste 65 de ani. Nelu Tătaru, ministrul sănătății. El vrea să o facă, conform declarațiilor sale recente. Nelu Tătaru nu o avea oare mamă, nu o avea oare tată ?

Îmi amintesc de perioada dinainte de 1989 când în numele modernizării, întregi cartiere de case din București au fost demolate pentru a face loc noilor blocuri. Mulți dintre cei  care au fost scoși cu forța din casele lor, așa cum se dorește și acum, au murit de inimă rea, au înnebunit, și-au luat viața. Nelu Tătaru ar fi vrut să facă astăzi același lucru. Unii încercă să explice că nu ar putea, pentru că nu avem atâtea locuri în hoteluri. Altfel spus, dacă ar fi avut locuri ar fi făcut-o. Jalnic argument. Dar se mai pot construi și barăci. De cât cinism și de câtă iresponsabilitate să dai dovadă ?

Singurul care pare cu mintea întreagă este Președintele Iohanis. Dar lupta pentru putere va continua cu și mai multă ferocitate iar președintele Republicii mai are o singură șansă pentru a stopa această degringoladă și bătaie de joc care are drept țintă viața românilor, să-i demită pe toți. Cu cât o va face mai târziu, cu atât va fi mai rău. Vor găsi ei o formulă să-i sechestreze undeva pe „expirații” de peste 65 de ani. Că nu degeaba Cristine Lagarde, fosta șefă a Fondului Monetar Internațional, spunea în anul 2008 că „Bătrânii trăiesc prea mult și reprezintă un risc pentru economia globală și trebuie făcut ceva”.  Se pare că această politică este asumată de guvernarea PNL.

Atenție dragi „expirați”! Se pare că nu ați scăpat, doar s-a mai amânat puțin. Îi vom stopa. Le vom da peste mâini acestor netrebnici.

un comentariu de Neculai Onțanu, Președintele de onoare al Partidului ADER

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.